ELEV^TE – for de unge!

Er du mellem 16-23 eller cirka der omkring? Ønsker du at være del af noget "større end dig selv"? Og er du måske nysgerrig efter at finde ud af, hvem ham Jesus er, hvordan han forandrede verden, og hvorfor han er relevant for dig i dag? Så kom og join os i ELEV^TE.

Livet og troen er en rejse, og i ELEV^TE har vi valgt at tage den sammen. Og du må rigtig gerne være med – også selvom du ikke kender noget til kirke eller kristendom. Bare kom og vær dig selv.

HVORFOR 'ELEVATE'? 
ELEV^TE er et fællesskab med et formål. Vi kalder os 'Elevate' (på dansk: at ophøje eller løfte), for vi ønsker at være et fællesskab, der løfter hinanden op og hjælper hinanden, så vi hver især kan leve i forhold til vores unikke potentiale og formål.

Og vi ønsker "at løfte Jesus op", så alle kan se ham. Med andre ord: At give andre unge en chance for at få øje på ham, som udfordrer og provokerer og vender alting på hovedet, men som samtidig giver fred, håb og fede fremtids-udsigter, og formål og spænding i livet. Den invitation skal ingen snydes for.

HVORNÅR?
Vi mødes og hænger ud et par timer hver torsdag aften fra kl. 19.00.
Tjek programmet herunder -og meld dig ind på vores facebook side -så vil du altid være opdateret - klik her

HVOR?
Stedet skifter fra gang til gang – nogle gange er vi i kirkens lokaler, andre gange på besøg hos hinanden, på bowlingbanen i Brande, eller et helt tredje sted.

KONTAKT:
Kaia Albin Pedersen 6022 5522
Wandy Vestergaard 3095 5493

Meld dig ind i ELEV^TEs facebook-gruppe - søg efter 'Elevate - BKC' eller "klik her"

Vi glæder os til at møde dig!